خرگوشک و درمان فیبروم

گیاه دارویی خرگوشک و درمان فیبروم

خرگوشک و درمان فیبروم

گیاه دارویی خرگوشک و درمان فیبروم

خرگوشک و درمان فیبروم

با توجه به گستردگی بیماری فیبروم در کشور و مشکلاتی که برای بسیاری از بانوان ایجاد شده است برآن شدیم تا با تولید و بسته بندی گیاه دارویی ماهور یا همان خرگوشک و ارسال آن به تمام نقاط کشور تاحدودی کمک حال جامعه زنان کشور باشیم. تصویر بالا مربوط به بسته بندی گیاه دارویی خرگوشک می باشد. خرگوشک را میتوانید از فروشنده های معتبر خریداری کنید. ما فروشنده خرگوشک یا ماهور نیستیم.

  • ۰
  • ۰

هنوز علت قطعی آن مشخص نیست اما محققان به عوامل زیر برای ایجاد فیبروم رحمی اشاره می‌کنند. عوامل ژنتیکی: در بسیاری موارد زنانی که خواهر یا مادر آنها دچار فیبروم بوده اند بیشتر در معرض فیبروم میباشند. علل هورمونی: ترشح هورمون‌های استروژن و پروژسترون که رحم زن را برای بارداری آماده می‌کند ممکن است موجب رشد فیبروم نیز گردد. عوامل شیمیایی: بعضی از مواد که به نگهداری بافت‌های بدن کمک می‌کنند، ممکن است سبب رشد فیبروم شوند. وراثت: اگر مادر یا خواهر فرد به فیبروم رحمی مبتلا باشد، احتمال ابتلای وی هم بیشتر می‌شود. نژاد: تحقیقات نشان داده است که زنان سیاه پوست بیشتر با خطر فیبروم مواجه هستند تا زنان نژادهای دیگر. همچنین این دسته از زنان بیشتر در سنین پایین‌تر دچار فیبروم رحمی می‌شوند. 

فیبروم




 

چاقی :ریسک مبتلا شدن  به فیبروم در زنان با وزن بالا بیشتر از سایرین است. زنان خیلی چاق هستند دو تا سه برابر سایر افراد  درمعرض ابتلا به فیبروم هستند.

عادات تغذیهای : خوردن بیش از حد گوشت قرمز و ژامبون ریسک ابتلا به فیبروم را افزایش میدهد دارد. و مصرف مقدار زیاد سبزیجات ریسک ابتلا را کم میکند.
فیبروم ، بارداری و نازایی : 
اگر شخص مبتلا به فیبروم رحم قصد بارداری داشته باشد ، ممکن است مدت زمان بیشتری  طول بکشد تا بارداری اتفاق بیفتد . و این قضیه نادرست است که افرادی که دارای فیبروم های رحمی هستند، نمی توانند باردار شوند. اگر تحت نظر پزشک رفتار کنند ، احتمال بارداری بیشتر خواهد شد . فقط نوع خاص و نادری از فیبروم رحمی است که میتواند منجر به نازایی گردد 
آمارها نشان می دهد که بسیاری از افرادی که فیبروم های رحمی داشتند، توانستند باردار شوند و بارداری موفقی هم داشته اند.
در میان زنان مبتلا به نازایی و فیبروم رحمی، میزان شانس بارداری وابسته به محل فیبروم میباشد . فیبروم ساب سروز، به نظر نمی رسد نتایج باروری یا مامایی را تحت تاثیر قرار دهد در حالیکه فیبروم های داخل جداری و زیر مخاطی همراه با میزان پایینتر لانه گزینی و تولد زنده است. هم چنین در بیشترموارد، فیبروم ها باعث سقط جنین نمیشوند مگر آنکه تعداد آنها زیاد یا توده فیبروم بزرگ باشد ،که بیشتر فضای دورن رحم را اشغال کند که در اینصورت ممکن است باعث سقط جنین یا زایمان زودرس شوند.
  • ۹۵/۰۷/۲۶
  • مهدی قنبری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی